trenirasht-myzh

Трябва ви мотивация за да тренирате? Открихте правилното място. Тук ще откриете някои доста полезни съвети. Вярно е, че ежедневните тренировки не са лесна задача, но пък свикнете ли веднъж, това ще бъде от изключителна полза за вас!

Тренирайте рано

Тренирайте в началото на деня, така е ще отхвърлите това “досадно” задължение и остават само по-приятните задачки за останалата част от деня. Освен това, няма да има извинения от рода на “Не, днес не мога – изскочиха важни ангажименти.” А и сигурно сте чували поговорката “Рано пиле, рано пее.” Освен това, ще се учудите още колко много плюсове има ранното ставане. Ранното ставане и последвалите тренировки, наистина допринасят много за създаването на навик. Затова оглавяваме нашите съвети, именно с този.

Купете си или комбинирайте от налични спортни дрехи екип

Тогава няма да имате оправдания. Когато се чудите дали да отидете на тренировка или не, просто грабнете маратонките, обуйте екипчето и дим да ви няма. Освен това, едно секси  екипче ще обличате с мерак, а облечете ли го значи сте заминали на тренировка, помислете за това. Забравете всички извинения.

Създайте си график за тренировки

Създайте си график и го закачете на видно място в къщи, в офиса или в колата, абе където ви хрумне. По този начин постоянно ще ви бъде напомняно, кога трябва да сте на тренировка.

Все пак осигурете си 1,2 почивка от тренировки за да може мускулната тъкан да си почине. Графикът ви трябва да отговаря на вашите възможности, надцените ли времето за тренировки или силата на упражненията, е много по-вероятно да ни ги спазвате, затова бъдете реалисти. Точно така ще имате най-голям успех, ежедневно.

Колко често си миете зъбите?

Точно така, правилно разбрахте. Колко чест пропускате да си миете зъбите? Това не се случва нали? Защото искате да се грижите за тях. Вие много добре знаете, че тези зъби са до края на живота ви и имат нужда от постоянна хигиенна грижа. Отнасяйте се към тялото си по същия начин. Тренирайте от 4 до 6 пъти седмично. Направете тренировките
част от вашето ежедневие точно както миете зъбите си всеки ден.

Направете фитнеса част от живота си

Направете фитнеса или каквито и тренировки да сте избрали, част от живота си. Това е здравословен навик, който може да доведе само до добре. Тази промяна ще промени начина, по който гледате на света. Хората, които тренират ежедневно са много по-положителни, следователно по щастливи и здрави.

Надявам се тези съвети да ви помогнат да бъдете по-мотивирани да тренирате и да поддържате формата си.

В момента тренирате ли и ако е така, колко често го правите. Интересно ми е да знам какво мотивира вас да тренирате? Коментирайте!

       
#navigation .menu li a.main-menu-link, #navigation .menu ul>li>a { padding-left: 7px!important; padding-right: 8px!important; }