Myprotein цена

През последните няколко години британската марка Myprotein се оформи като един от най-големите лидери на пазара за хранителни добавки. Причината за това се корени в тяхната ефикасност като продукт, поддържането на висок стандарт за качество, добрите цени и разнообразието от вкусове на предлаганите от тях продукти.

Myprotein марка предлага на своите клиенти на практика всичко, което един почитател на фитнеса и на здравословния начин на живот може да желае – всички видове протеини, аминокиселини и други високо ценени хранителни добавки, а също така и храни, напитки, витамини и други.

Предимството да се пазарува от големи брандове какъвто е Myprotein е, че така на практика смалявате до 0% вероятността да попаднете не продукт, който да не ви хареса, докато постоянното “прелитане” от марка на марка рано или късно ще ви натъкне на продукт, за който ще похарчите много, а няма да получите резултатите, на които се надявате.

       
#navigation .menu li a.main-menu-link, #navigation .menu ul>li>a { padding-left: 7px!important; padding-right: 8px!important; }