Защо стрийт фитнеса дава добри резултати?street-fitness-man

Тренирайки на лостовете, ние ползваме собственото си тегло(б.р. което в повечето случай е повече от достатъчно) така чрез многоставните упражнения: набирания, кофички, повдигане на краката от вис се стимулира сериозно производство на тестостерон и мускулен растеж. Малко са хората, които без да са тренирали могат да направят 10 набирания или 10 кофички, което автоматично прави тези упражнения едно сериозно предизвикателство за всеки решил да промени малко визията си.

Как да започна, трябва ли ми програма?

Започнете днес, а не утре! Просто отидете на лостовете, ей така без програма и без идея какво ще правите. Това все пак е първата ви тренировка, нямате за цел да се смазвате, а да видите горе-долу „къде се намирате“. Направете няколко серии набирания, няколко серии лицеви опори, пробвайте се за кофички. На следващият ден починете и след ден се върнете отново на лостовете.

През този свободен ден трябва да сте се поровили в интернет или поне да сте се опитали сами да си съчините някаква що-годе сносна програма, която да ви натовари по един по-стабилен начин. В моя сайт съм написал няколко програми, с които бих могъл да ви улесня. Три тренировки седмично са напълно достатъчни като за начинаещ. След това, ако усещате, че 3 дни са ви малко, може да започнете да тренирате и 4, та дори и 5 дни.

Има ли негативни страни този стрийт фитнес?

Ами като всеки спорт, той развива телата по определен начин. Наблюдава се изоставане на мускулите на краката, за сметка на горната част на тялото. В крайна сметка, това дали ще оставите нещата така зависи от вас… винаги може да изберете един ден от седмицата, в които да направите една тренировка за крака.

       
#navigation .menu li a.main-menu-link, #navigation .menu ul>li>a { padding-left: 7px!important; padding-right: 8px!important; }