етерични маслаИзключително ценен продукт в козметиката, фармацевтичните компании, хранителната индустрия, и къде ли още не, са всеизвестните ни етерични масла. Благодарение на своите свойства, състав и действие, се превръщат в един съвършено лансиран продукт сред човечеството. Заслуга за това има техния състав, който е изцяло сто процента натурален, тъй като се добиват от различните части на растенията, чрез многообразни методи.

Етерични масла – цени

И тук можем да се ширим прекалено много в изказванията си, по отношение на цените, спрямо този свръхестествен продукт. Разбира се, както сме запознати качеството определя стойността. Ако сме се запътили да си закупим стойностен продукт, от който да извлечем всяко негово полезно свойство, за което сме осведомени, то трябва да не пестим твърде много от личните си финанси.

В противен случай, е напълно вероятно да се превърнем в собственик на масло, което в никакъв случай не би отговаряло на понятието „етерично масло“. Тогава единствено можем да загубим дори и не многото отделени пари, както и надеждата, че ще получим качество и действие на закупената стока.

Разнообразието на продуктите, извлечени от растения

С цел да бъдем максимално полезни на хората, които имат нужда да почерпят информация, спрямо „вълшебните отвари“, то следва да заявим, че разнообразието при тях е изключително голямо. В света съществуват множество цветя, цитруси, билки и какви ли още не растителни видове. Толкова са многообразни и продуктите на пазара.

Всеки притежава свой собствен аромат, отличаващ го от останалите. При извличане от даденото растение, маслото автоматично грабва неговия характерен мирис. За да сме сигурни, че закупуваме натурален продукт, то трябва да сме наясно, че не е типично уханието да бъде прекалено натрапчиво. Необходимо е да ни напомня за цветето, билката или дървото, от което е набавено, без да бъде прекалено наситено.

За какво могат да бъдат полезни те ?

Както вече сме запознати, те намират широко приложение във фармацевтичните компании. Освен ваните, които си приготвяме у дома за отпускане и релакс, така можем и да се лекуваме, съчетавайки полезното с приятното. Много често в центровете за спа процедури се прилагат масажи, при които съществено място заема свойството на продуктите, които използват.

Те помагат на хората да се отърват бързо и безболезнено от депресия, умора, подутини, зачервявания и всякакъв друг вид травми, на физическо и душевно ниво. За да чувстваме красота, здраве, тонус, то използването на етерични масла, с присъщи за тях цени, е необходимо да се превърне в ритуал за нас.

       
#navigation .menu li a.main-menu-link, #navigation .menu ul>li>a { padding-left: 7px!important; padding-right: 8px!important; }