задно рамо

Упражненията за задно рамо често биват пренебрегвани, но това е голяма грешка, особено ако се опитвате да подобрите видимо изгледа на тялото си. Тези тренировки са неделима част от процеса на придобиване на по-хармонична и привлекателна осанка.

Причината, че упражненията за задно рамо са често подценявани е това, че заставайки пред огледалото ние виждаме основно коремната област, гърдите, бицепсите и предната част на раменете, докато задната им част, както и гърба остават далеч от критичните ни погледи.

Това обаче трябва да се промени драстично, особено ако искате да оформите цялостната си стойка. Това играе важна роля в придобиването на по-младежки външен вид и бъдете сигурни – усилията ви няма да останат незабелязани от околните хора.

Но не забравяйте – раменете са деликатна зона, която лесно може да се травмира, така че упражненията винаги следва да се изпълняват с голяма предпазливост.

       
#navigation .menu li a.main-menu-link, #navigation .menu ul>li>a { padding-left: 7px!important; padding-right: 8px!important; }