Фитнес машините и по-конкретно, така наречените гладиатори са уредите, на които отделяме най-много време, когато посещаваме фитнес залата. Това, което един фитнес уред гладиатор може да ви даде, като интензитет на натоварването не можете да постигнете по никакъв друг начин. С помощта на фитнес гладиатор се осъществява много по-екстремно въздействие върху определени групи мускули, което е целта на повечето тренировки.

За кого са предназначени фитнес гладиаторите?Фитнес гладиатор

Тренировъчните машини, какъвто е един гладиатор фитнес уред са подходящи за абсолютно всички трениращи, но те са особено необходими на бодибилдърите, трениращи различни групи мускули при отделните тренировки. Предимството на комбинираните фитнес уреди се състои в това, че с тях може да се изпълни широка гама от упражнения, като се натоварят отделни части от тялото – рамене, гръб, ръце, гърди и др.

Фитнес гладиатори за жени

Съвсем погрешно е схващането, че с гладиатор, като фитнес уред тренират само запалените спортисти – културистите. Една професионално изготвена тренировка за жени задължително включва и упражнения с тежести, като тяхното тегло е значително по-малко от това, с което тренират мъжете, разбира се.

Когато женското тяло се подложи на екстремно натоварване с леки тежести е по-лесно да се оформи линията на рамото и ръката, така че да се постигне един елегантен силует, без да се трупа мускулна маса, което рядко е желан от жените ефект. Талията и гърба също могат да се очертаят перфектно, като самото натоварване в тази зона подпомага изгарянето на мазнините, които са сериозен проблем за дамите и трудно могат да се свалят само с диета.

Една отлично балансирана тренировка с гладиатор може също да натовари оптимално мускулите на бедрата и ханша, така че да им се придаде сила и форма, която ще промени изцяло женския силует, походка и стойка. Гладиаторът, като фитнес уред за жени е перфектното решение при нужда да се свалят килограми, да се премахнат мазнини в конкретни зони или просто да се оформи лек релеф върху мускулите.

Фитнес гладиатор за мъже

Фитнес уредите, познати като гладиатори си остават задължителен уред за трениращите мъже. Те влизат в тренировката, независимо дали целта е редукция на тегло, поддържане на спортна форма и тонус или постигане на обемна и мощна мускулатура. Това, което един гладиатор – фитнес уред може да направи за мъжкото тяло, няма как да се постигне само с тичане или плуване. Дори лицевите опори и коремните преси не могат така добре да натоварят определени мускулни групи, както повечето модели гладиатори.

Защо е добра идея да имаме домашен гладиатор?

Все повече хора предпочитат да обособят домашна фитнес зала, като за целта не е нужно дори да разполагате с голямо жилище. Можете да използвате стая, която няма специално предназначение, а също и мазе, таван, затворен балкон – изобщо, всяко свободно пространство, където можете да поставите един-два фитнес уреда.

Ако не разполагате с много възможности, като място и средства, можете да се спрете само на един уред, като това задължително трябва да бъде гладиатор, позволяващ комбинирани тренировки на цялото тяло. Ние ви предлагаме огромен избор от такива уреди, така че можете да изберете супер гладиатор на топ цена и да разполагате с домашна фитнес зала, в която да поддържате перфектна спортна форма, независимо от всички обстоятелства.

       
#navigation .menu li a.main-menu-link, #navigation .menu ul>li>a { padding-left: 7px!important; padding-right: 8px!important; }