анаболни стероидиЩетите от анаболните стероиди са много, много хора подценяват тези медикаменти с болната си цел да са огромни, а истината е, че стероидите – подкопават хормоналната система, понижават имунитета, влошават вътрешните органи, натоварват сърдечно-съдовата система, голямо нарушение на хомеостазата на всички сетива. Идеята е, че феновете съдят по медикаментите, които приемат повечето си казват „Това са слаби стероиди, и не са толкова вредни” но това е голяма грешка.

Последиците и лечението след това е трудно или дори невъзможно. Ако при прием не сте преминали генетичен максимум, след това е трудно да се поддържа формата, която се постигнали, но ако се прекрачили границата, след това без прием на стероиди вашия успех от стероидния цикъл ще се провали. Но във всеки случай, когато не сте „наясно“ и целта ви е да се запази спечеления мускул, а не само да покачите сила трябва да се използват след стероидни медикаменти. Много хора правят точно тази грешка и вместо да има ползва от приема на анаболни стероиди повечето губят толкова много, че стават по-малки от колкото са били преди.

Спортист на анаболни стероиди

Може ли да бъдат избегнати страничните ефекти? Можете, но трябва да подходите разумно, с „скоростта“ на приема, да не се превишава препоръчителната доза да не се използват едни и същи спринцовки и т.н. На първо място, трябва да преминете успешно изследванията пуснати от вашия личен лекар, за да се определи какъв тип стероиди трябва да приемате и след това отново да премине тестове, за да се определят лекарствата за терапия след стероидния цикъл. Тогава вие значително ще намалите риска от нежелани реакции, както и ще определите кое е най-доброто за вас. Но, както е споменато по-горе, за да се поддържат мускулите и да постигнете максималното, терапия след стероиден цикъл е напълно задължителна. Това ще отнеме повече разходи, но ефектите от приема на анаболни стероиди ще изчезнат напълно.

       
#navigation .menu li a.main-menu-link, #navigation .menu ul>li>a { padding-left: 7px!important; padding-right: 8px!important; }